Surfcamp

Surfakademiet er en af verdens bedste surfrejsevirksomheder og vi driver vores camps på fem af verdens lækreste surfdestinationer - Biarritz i Frankrig, Galicien i Spanien, Santa Teresa i Costa Rica, Kamburgamuwa i Sri Lanka samt det sydlige Californien. Både du, som gerne vil lære at surfe og dig som vil udvikle din surfing, er varmt velkomne på vores surfcamps.

Surfing er ikke bare en sport, det er snarere en livsstil og frem for alt en leg. Præcis på samme måde er Surfakademiet ikke bare et surfkursus, en surfskole eller en surfcamp, men en totaloplevelse - en surfrejse du aldrig glemmer.

Alle i Surfakademiets instruktørteam er internationalt certificerede livreddere og surfinstruktører fra International Surfing Association. Derudover har vi alle stor erfaring med at undervise i surfing på alle niveauer lige fra nybegyndere til erfarne surfere.

Til alle vores destinationer og surfcamps, har vi strikket nogle komplette og superlækre surfpakker sammen. Surflektionerne foregår i små grupper og vi råder over et bredt udbud af surfboards. Og når det behøves, har vi naturligvis også våddragter til alle.

For at du hele tiden kan følge med i hvordan du udvikler dig og se hvordan du kan forbedre dig, filmer og fotograferer vi et par sessions i løbet af ugens surfcamp, som vi bagefter kan evaluere på sammen. For at du kan undgå at lære om god surfetikette på den hårde måde, vil vi sammen nøje gennemgå hvordan du skal agere i forskellige situationer samt almen sikkerhed i vandet og surfteori - vi lover at det ikke er lige så kedeligt som det lyder. Inden Surfakademiet i foråret 2006 åbnede dørene, drev Jens og Peter en surfskole på Oahus Northshore på Hawaii - Kawela Surfcamp.

 

Biarritz

Biarritz er stedet vi kalder hjem, og er på én og samme tid en cool, chic, charmerende, smuk og myteomspunden by i det sydvestlige Frankrig. Med den ene fod i en berigende historie med smuk arkitektur, fantastisk natur og fine dining og den anden stående i Europas uden tvivl mest levende surfcommunity. I Biarritz afholder vi surfcamps, både for dig som aldrig har surfet tidligere og for dig som vil udvikle din surfing.

Læs mer

Galicien

I juli og august har vi surfcamp i det helt fantastisk smukke Galicien. Med sit mægtige landskab i det nordvestlige Spanien, beliggende på den Iberiske Halvø, har Galicien en utrolig dramatisk og smuk natur, en rig kultur og historie, samt Europas måske mest urørte og bedste bølger. Vores surfcamp i Galicien er både for dig som aldrig har surfet tidligere og for dig som vil udvikle din surfing.

Læs mer

Costa Rica

Vi elsker Costa Rica - et utroligt smukt og dramatisk landskab og fantastisk og varieret surf. Costa Ricas klima er tropisk og vandet er 28 grader varmt året rundt. Vores surfcamp ligger i Santa Teresa på Stillehavssiden. Vi holder til på den super lækre junglelodge Griss, som ligger præcis ved et af Latinamerikas bedste surfspots. I Costa Rica afholder vi surfcamps, både for dig som aldrig har surfet tidligere og for dig som vil udvikle din surfing.

Læs mer

Sri Lanka

Efter fire års søgen, i tre verdensdele, har vi nu endelig fundet vores nye vinterdestination - den idylliske strand Kamburgamuwa som ligger lige uden for Mirissa i det sydvestlige Sri Lanka. Vi bor sammen i et mageløst og lækkert beach house med udsigt udover det altid indbydende Indiske Ocean.

Læs mer

Californien

Det sydlige Californien - et sted så fantastisk og myteomspundet. Det der har været vores hjem gennem flere år, er nu også blevet vores nyeste destination. Det måtte ske. Vores base er det lille klassiske beach community Encinitas som ligger i North County, lige nord for San Diego med peelers i verdensklasse som Swamis, Cardiff og SanO lige udenfor døren.

Læs mer