N

år vores sind er klart og vores hjerte åbent, er Biarritz altid vores drøm. Vi kan stadig mærke den kildrende fornemmelse i hele kroppen nu, som vi følte de første somre i starten af 00'erne hvor vi lige havde opdaget Baskerlandet. Og det er så let at rejse hertil. Der går direkte fly med SAS hele sommeren eller med Air France hele året rundt via Paris.

Biarritz er mere levende end nogensinde, vidunderligt elektrisk, et charmerende samfund.

Sommeren slutter aldrig hernede - vores surfcamp i Biarritz holder åbent fra de lune forårsdage i maj og helt indtil den skønne sensommer i begyndelsen af oktober.

Som noget nyt i år, har vi udviklet et koncept til dig som allerede har surfet med os eller på egen hånd inden, og som vil tage din surfing til nye højder - vi kalder det for HANG TEN*S & WIPE OUT*S. Separate sessions som kører parallelt med det almindelige program i Biarritz i uge 24 og 35.

Køkkenet er mageløst i Biarritz og byder på alt lige fra traditionel fransk mad og fushion, gammeldags franske caféer og til torvehallen hvor du kan nyde friske østers til frokost inden surfing. Og den dramatiske kystlinje med lange, smukke sandstrande, hvor bølgerne, ligesom rigdommen i en uendelig skattekiste, aldrig stopper.

Hele Baskerlandet - Europas mest levende surfcommunity - er vores legeplads, og vi tager derhen hvor bølgerne er sjovest. Oftest er det i Hendaye eller i Zarautz, lige på den anden side af grænsen i Spanien. Når vi er der, tager vi ofte et smut forbi San Sebastian hvor vi hænger ud i byen og spiser de lækreste tapas.

Uanset om du padler ud for første gang eller om du allerede er blevet afhængig af surfing, er Biarritz det oplagte mål for din næste surfrejse.

Biarritz,
Oh really?

 • 1
  Europas surfmekka
 • 2
  Beach Life Deluxe
 • 3
  Klassisk stil
 • 4
  From dusk till dawn
 • 5
  Nærværende glæde
 • 6
  Fabelagtige bølger
Bo i hjertet
af Biarritz

Gåafstand til både stranden
og det franske køkken

D

u bor i charmerende studios eller værelser, som du deler med en til tre andre gæster. Siden begyndelsen har vi samarbejdet med det familiedrevne Hotel Palym og det svenskejede Surf House. Så vidt det er muligt, kan vi tilbyde enkeltværelser. Ekstra omkostninger kan i så fald forventes og afhænger af sæson.


V

ores herlige uge indledes med et meet & greet søndag aften og afsluttes den efterfølgende fredag aften med en hyggelig afslutningsceremoni. Så det ville være fint hvis du tilpasser din rejse til dette, uanset om du flyver med SAS, Air France eller Lufthansa. Hvis dine fly er på andre dage, kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at booke en ekstra nat enten inden eller efter. Lander du i Biarritz, kan vi hente dig i lufthavnen og hvis du flyver til San Sebastian eller Bilbao hjælper vi med at arrangere transfer til Biarritz.

Flyvetur

SAS flyver direkte til Biarritz fra København hele sommeren. Air France leverer altid og flyver fra København via Paris til Biarritz i hele sæsonen. Præcis som Lufthansa der flyver til Biarritz via München.

Flyver du til Bilbao, tager det cirka 1,5 time at køre til Biarritz. Surfakademiet arrangerer en transferbus fra Bilbao på lørdage. Først til mølle. Prisen er cirka 450 DKK tur/retur. Alternativt kan I slå jer sammen et par stykker om at leje en bil og tage på et lille roadtrip.


Transfer fra lufthavnen

Surfakademiets surfbusser henter dig i lufthavnen i Biarritz for 20 EUR. For transport fra Bilbao eller San Sebastian, hjælper vi med at arrangere transfer mod et gebyr. Dette skal bookes i forvejen.


Tog

Et miljøvenligt alternativ er det lynhurtige TGV-tog. Fra Paris til Biarritz tager det kun fem timer.


Bil

Fra København er der cirka 2000 km til Biarritz. Selvom det er langt, er det en fed idé til et road trip.

pædagogik
Surfakademiet er ikke som klasseværelset hvor du behøver at stresse og have præstationsangst, men derimod skolegården hvor alle må være med til at lege.

S

urfing er ikke bare en sport, det er snarere en livsstil og frem for alt en leg. Præcis på samme måde er Surfakademiet ikke bare et surfkursus, en surfskole eller en surfcamp, men en totaloplevelse - en surfrejse du aldrig glemmer.

Alle i Surfakademiets instruktørteam er internationalt certificerede livreddere og surfinstruktører fra International Surfing Association. Derudover har vi alle stor erfaring med undervise i surfing på alle niveauer lige fra nybegyndere til øvede og hele vejen til landsholdet.

For at du hele tiden kan følge med i hvordan du udvikler dig og se hvordan du kan forbedre dig, filmer og fotograferer vi et par sessions i løbet af ugen, som vi bagefter kan evaluere på sammen.

For at du kan undgå at lære om god surfetikette på den hårde måde, vil vi sammen nøje gennemgå hvordan du skal agere i forskellige situationer samt almen sikkerhed i vandet og surfteori og historie - alt fra hvordan bølger dannes til tips om hvordan du ser nice ud når du står på boardet - bare fordi du er nybegynder, behøver du ikke at se ud som én.

Tid til
magiske
dage i
Biarritz

V

i starter søndag aften ved 19-tiden med en meet & greet på den dejlige restaurant Le Surfing, som ligger nede ved den klassiske strand Cote Des Basque.

Surfcamp-priserne inkluderer overnatning i det centrale Biarritz, fem dages surflektioner, dagsudflugter rundt omkring i Baskerlandet i godt selskab - oftest kører vi 30-60 min. sydpå i jagten på de bedste bølger. Vi surfer på forskellige tidspunkter hver dag afhængig af det skiftende tidevand og bølgehøjden. Oftest er bølgerne bedst tidligt på formiddagen eller sent på eftermiddagen, så vi surfer på et af disse tidspunkter. Vi er afsted omkring seks timer hver dag, men i længere tid hvis vi gør et gastronomisk stop i San Sebastian eller hos en shaper i Guethary.

Udover de magiske bølger, giver vi dig en teoretisk grundviden omkring surfing inkl. sikkerhed i vandet og viden om bølger, stil og etikette. Vi tager billeder og filmer i løbet af ugen og afholder en filmfeedback session og en uforglemmelig billedfremvisning på den sidste aften.

Tider & priser

Vi sparker sæsonen for surfcamps i gang i Biarritz i maj måned og fortsætter sæsonen igennen helt frem til den lune sensommer i begyndelsen af oktober. Ugepakken inkluderer 6 overnatninger (søndag - lørdag) og fem dages surfkursus (mandag - fredag). Pris fra 4250 DKK - for flere priser og datoer, gå videre til booking.

I weekenderne i maj, juni og september, tilbyder vi også herlige weekend-pakker (fredag - mandag) fra 3600 DKK. Vi mødes fredag aften til meet & greet og surfer så i hele weekenden. Udchecking fra hotellet sker mandag formiddag.


Hotellet

Surfakademiet samarbejder med et par charmerende og lidt enkle hoteller, som alle er beliggende i hjertet af Biarritz i gåafstand til både stranden og det franske køkken.

Idet SAS flyver om lørdagen, kan det være smart booke en ekstra nat - dette koster 500 DKK per person i delt dobbeltværelse. Flyver du med et andet selskab, kan det være at situationen er den samme. I så fald, er det bare at sige til.


Rejseforsikring

Surfakademiet anbefaler at du dobbelttjekker at du har en gældende rejseforsikring - skulle der opstå problemer er det rart at kunne få hurtig hjælp.

True facts

Surfing er for alle. Vi har altid en god blanding af kvinder og mænd, vores yngste deltager var 5 og vores ældste 75, og selvom størstedelen af vores deltagere er nybegyndere, så coacher vi på alle niveauer hele vejen til landsholdet. Det er lige præcis den gode blanding, som gør stemningen fantastisk.

Biarritz ligger i Baskerlandet som er et naturområde, der strækker sig ind i Spanien og er kendt for sin smukke natur, stærke kultur og fantastiske gastronomi.

Hajskræk? Perfekt. Her har du intet at være urolig over.

Flyver du til Bilbao kan Surfakademiet arrangere transfer. Biarritz lufthavn ligger kun 15 min. fra byens centrum.

Solen skinner altid på Surfkakademiet, men det kan alligevel være rart at have en trøje eller to med til de lidt køligere morgener eller aftener.