L

ad os præsentere det efterspurgte HANG TEN*S & WIPE OUT*S

Vi kører HANG TEN*S & WIPE OUT*S separat, men parallelt med det almindelige program i både Biarritz og Galicien henover sommerens bedste uger.

I uge 24 og 35 i Biarritz og uge 27 og 29 i Galicien, kører vi som var der ingen morgendag.

Er jeg klar, kan jeg virkelig chille med leashen, tør jeg at surfe på bølger af den størrelse og så videre. Det sker let, at vi slapper af, bliver bekvemme og stopper med at presse os selv. Og det er der ikke noget galt med. Men det er også fedt at gå all in. Så til dig som vi tage din surfing til det næste niveau, har vi nu endelig udviklet et program som kan give dig det du behøver. Naturligvis altid med glæden i fokus.

Vi er et crew på højest otte surfere som roadtripper til der hvor bølgerne er bedst på dagen, og vi surfer naturligvis med gode boards som føles levende. Vores instruktører og guider har surfet over hele verden og surfer med forskellige slags boards med har en stor kærlighed til longboards, kernen i alle board sports. Vi har alle forskellige udgangspunkter, og her er det vigtigt for os at mærke dit niveau og dine ambitioner og så sætter vi sammen mål ud fra det. I løbet af ugen får du løbende feedback og coaching, både i vandet og på land. For at optimere udviklingen i din surfing, anvender vi både video og billeder for at coache dig bedst muligt.

Hang 10*s and Wipeout*s

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pedagogik
Surfakademiet er ikke som klasseværelset hvor du behøver at stresse og have præstationsangst, men derimod skolegården hvor alle må være med til at lege.

S

urfing er ikke bare en sport, det er snarere en livsstil og frem for alt en leg. Præcis på samme måde er Surfakademiet ikke bare et surfkursus, en surfskole eller en surfcamp, men en totaloplevelse - en surfrejse du aldrig glemmer.

Alle i Surfakademiets instruktørteam er internationalt certificerede livreddere og surfinstruktører fra International Surfing Association. Derudover har vi alle stor erfaring med undervise i surfing på alle niveauer lige fra nybegyndere til øvede og hele vejen til landsholdet.

For at du hele tiden kan følge med i hvordan du udvikler dig og se hvordan du kan forbedre dig, filmer og fotograferer vi et par sessions i løbet af ugen, som vi bagefter kan evaluere på sammen.

For at du kan undgå at lære om god surfetikette på den hårde måde, vil vi sammen nøje gennemgå hvordan du skal agere i forskellige situationer samt almen sikkerhed i vandet og surfteori og historie - alt fra hvordan bølger dannes til tips om hvordan du ser nice ud når du står på boardet - bare fordi du er nybegynder, behøver du ikke at se ud som én.