S

urfakademi-familien, en samling fantastiske og smukke sjæle, der døgnet rundt udlever deres passion for surfing, er dem som udgør Surfakademiet og dem som gør Surfkakademiet unikt.

Idéen til Surfakademiet fødtes på den legendariske North Shore på Hawaii i midten af 1900'erne da Jens Holmer og Peter Sahlberg forlod Sverige til fordel for et liv med surf.

Siden sommeren 2006 har Surfakademiet lært mere end 10.000 skandinaver at danse på bølgerne over hele verden, hele året rundt, på vores skønne destinationer - Biarritz, Galicien, Costa Rica, Sri Lanka og Californien.

Alle i Surfakademiets instruktørteam er internationalt certificerede livreddere og surfinstruktører fra International Surfing Association. Derudover har vi alle stor erfaring med at undervise i surfing på alle niveauer lige fra nybegyndere til øvede og hele vejen til landsholdet.

Surfakademiet er ikke som klasseværelset hvor du behøver at stresse og have præstationsangst, men derimod skolegården hvor alle må være med til at lege. I surfingens verden er alle velkomne. Surfing handler ikke om at være den bedste i vandet. Surfing er ikke en konkurrence. Surfing er en følelse og det er vores passion. Det er en leg, en leg som alle kan deltage i. Det er legen i bølgerne som betyder noget, ikke præstationen.

Surfkakademiet er ikke bare et surfkursus, en surfskole eller en surfcamp, det er en totaloplevelse. Surfing er for alle - eller i hvert fald for de fleste - vores hidtil yngste deltager er fem-årige Molly og den ældste, 75-årige Charles.